,

Αλλαγές στον Ολυμπιακό κόντρα στο Λεβαδειακό

Φαίνεται να μετατρέπει το “σχήμα” του Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποφεύγει έως τώρα να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων». Η αλλαγή θα γίνει λόγω του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς για το Κύπελλο (27/09, 21:30) . Το ντεμπούτο τους, μάλιστα, θα κάνουν πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή». […]

26 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Φαίνεται να μετατρέπει το “σχήμα” του Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποφεύγει έως τώρα να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων». Η αλλαγή θα γίνει λόγω του αγώνα κόντρα στους Βοιωτούς για το Κύπελλο (27/09, 21:30) .

Το ντεμπούτο τους, μάλιστα, θα κάνουν πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, όπως αναφέρεται στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Συγκεκριμένα οι Σα, Ναουέλ, Μασούρας, Γκιγέρμε αναμένεται να είναι βασικοί, ενώ ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος υπέγραψε λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών και βρίσκεται πιο πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας, διότι είχε μείνει χωρίς ομάδα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Υπάρχουν λίγες πιθανότητες να παίξει από την αρχή ο Ιβοριανός.

Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κούτρης, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του από τον Τσιμίκα, θα είναι αριστερά, Μιράντα-Σισέ στο κέντρο της άμυνας, ο Μασούρας δεξιά. Γκιγέρμε και Νάτχο στον άξονα. Ναουέλ και Βρουσάι θα είναι στα «φτερά». Αρκετά πιθανό είναι το σενάριο να είναι ο Φετφατζίδης ο play maker των «ερυθρόλευκων» και ο Χασάν, που χάρισε το τρίποντο στους Πειραιώτες κόντρα στον Πανιώνιο με γκολ λίγο πριν το φινάλε, θα βρεθεί στην κορυφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024