Απόστολος Γκλέτσος: Η δήλωση μου για το ψάρι ήταν πατρική

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας άνθρωπος χειμαρρώδης. Ένας άνθρωπος που δεν βάζει στοπ στα λόγια που θέλει να πει. Κι αυτό τον κάνει έναν πολύ καλό συνεντευξιαζόμενο, έναν κατάλληλο άνθρωπο για τους ρεπόρτερ των lifestyle εκπομπών που θέλουν να βγάζουν από τη μύγα ξύγκι. Τα όσα είπε στον Στέφανο […]

gletsos

13 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΜΑΡΡΩΔΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι ένας άνθρωπος χειμαρρώδης. Ένας άνθρωπος που δεν βάζει στοπ στα λόγια που θέλει να πει. Κι αυτό τον κάνει έναν πολύ καλό συνεντευξιαζόμενο, έναν κατάλληλο άνθρωπο για τους ρεπόρτερ των lifestyle εκπομπών που θέλουν να βγάζουν από τη μύγα ξύγκι. Τα όσα είπε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και Στη Φωλιά των ΚουΚου έχουν την αξία τους.

Μια από τις αναφορές του ήταν στην περίφημη δήλωση που είχε κάνει προ δύο ετών στον Πέτρο Κωστόπουλο για το ψάρι που ψήνεται κι από τις δύο μεριές. Μια δήλωση που κλήθηκε άπειρες φορές σε αυτό το διάστημα να αποσαφηνίσει. Τον περασμένο Μάιο μάλιστα είχε ομολογήσει πως έχει πάει με άντρα. Αυτή τη φορά έδωσε μια νέα διάσταση, ύστερα κι από την ερώτηση του ρεπόρτερ αν το έκανε για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Η δήλωσή μου για το ψάρι ήταν πατρική δήλωση. Έπρεπε να ειπωθεί από κάποιον σαν εμένα» είπε με αμεσότητα και ειλικρίνεια ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για το γεγονός ότι έχασε πολλά κιλά τον τελευταίο χρόνο, 15 συνολικά, ο δήμαρχος Στυλίδας εξήγησε τους λόγους που το έκανε αυτό.

«Είμαι 52 ετών. Μέχρι τα 60 θέλω να είμαι fit. Να το παίζω ωραίος για 8 χρόνια ακόμα. Μετά τα 60 ο άνθρωπος αρχίζει και μυρίζει «πτωμαΐνη». Θα απομονωθώ, θα μονάσω ή μπορεί όντας κοσμικός να ασχοληθώ πολύ με το διάβασμα. Θέλω να διαβάσω, να μάθω πράγματα. Δεν ξέρω τίποτα.»

Φυσικά δεν γινόταν να μην υπάρξει συζήτηση για τον πρώην πεθερό του, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη σχέση του με τη Νατάσα Καλογρίδη. «Έχω κάνει πολλή παρέα με τον Αλέξανδρο. Τον αγαπούσα πολύ, όπως και τη Ζωή. Καταλαβαίνω ότι βρέθηκε σε μια αδυναμία. Έχασε τη Ζωή και έπρεπε από κάπου να πιαστεί.»

Την καλύτερη ατάκα όμως την είχε για το τέλος ο Απόστολος Γκλέτσος. Καθώς προχωρούσαν στη Στυλίδα με τον ρεπόρτερ, έπεσαν πάνω σε μια παρέα με πιτσιρικάδες που έπιναν και έτρωγαν. Έκατσαν μαζί τους να φάνε και στην ερώτηση τι θα διάλεγε, την υψηλή τηλεθέαση στη σειρά Τατουάζ που παίζει ή αυτό που ζει στη Στυλίδα, ο Γκλέτσος δεν μπορούσε να το θέσει πιο απόλυτα.

«Ποιος το γαμ… το Τατουάζ; Αυτή εδώ είναι η δύναμή μου. Η ψυχή μου όλη είναι εδώ.»

https://youtu.be/Aji47vY9Hko

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024