Νέα στοιχεία ανέβαλαν την απολογία του 34χρονου

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η έρευνα γύρω από την υπόθεση της ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας από 34χρονου φύλακα του στρατού στο σπίτι του στην Λαμία την περασμένη Tετάρτη. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση προσήλθαν στην Ασφάλεια Λαμίας και κατέθεσαν δύο ακόμη γυναίκες που δήλωσαν ότι και οι […]

18 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως η έρευνα γύρω από την υπόθεση της ομηρίας της 40χρονης Γαλλίδας από 34χρονου φύλακα του στρατού στο σπίτι του στην Λαμία την περασμένη Tετάρτη.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση προσήλθαν στην Ασφάλεια Λαμίας και κατέθεσαν δύο ακόμη γυναίκες που δήλωσαν ότι και οι ίδιες είχαν βιώσει ανάλογες συνθήκες στο σπίτι του 34χρονου πριν λίγα χρόνια όταν είχαν σχέση μαζί του.

Άλλα στοιχεία επίσης προέρχονται από τον έλεγχο των δύο κινητών τηλεφώνων του ιδίου καθώς και ενός φορητού υπολογιστή όπου είναι αποθηκευμένα φωτογραφίες και video αλλά και αποσπάσματα συνομιλιών του μέσω κοινωνικών δικτύων με τα θύματα του αλλά και άλλες γυναίκες τις οποίες πιθανόν επιχειρούσε να “ψαρέψει” στο internet.

Έτσι το περιεχόμενο της δικογραφίας συμπληρώνεται συνεχώς γεγονός που υποχρέωσε τον συνήγορό του Δημήτρη Κρούπη να ζητήσει και νέα προθεσμία να απολογηθεί μέχρι να λάβει γνώση και των νέων στοιχείων που προέκυψαν οπότε θα οδηγηθεί πάλι στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας το μεσημέρι της Παρασκευής.

Αντίθετα συνεχίζεται ως αυτή την ώρα η απολογία της 24χρονης συντρόφου του η οποία κατηγορείται ότι ενώ γνώριζε για την ομηρία της 40χρονης γαλλίδας δεν ενημέρωσε τις αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024