Οι ληστές χρηματοκιβωτίων χτύπησαν το εργοστάσιο «Μιμίκος» στο Βατώντα

Αυτή τη φορά βρήκαν στην Εύβοια τον στόχο τους οι περιβόητοι «ληστές των χρηματοκιβωτίων», που χτύπησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το εργοστάσιο πουλερικών «Μιμίκος» στην περιοχή του Βατώντα Χαλκίδας αιφνιδιάζοντας τους δύο φύλακες και έναν οδηγό. Οι τέσσερις κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες και γάντια ξεπήδησαν από το πουθενά μπροστά στο φυλάκιο του εργοστασίου […]

listes

21 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αυτή τη φορά βρήκαν στην Εύβοια τον στόχο τους οι περιβόητοι «ληστές των χρηματοκιβωτίων», που χτύπησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης το εργοστάσιο πουλερικών «Μιμίκος» στην περιοχή του Βατώντα Χαλκίδας αιφνιδιάζοντας τους δύο φύλακες και έναν οδηγό.

Οι τέσσερις κακοποιοί που φορούσαν κουκούλες και γάντια ξεπήδησαν από το πουθενά μπροστά στο φυλάκιο του εργοστασίου όπου βρίσκονταν οι τρεις εργαζόμενοι, οι οποίοι πανικοβλήθηκαν όταν τα τζάμια έγιναν θρύψαλα. Οι δράστες τους ακινητοποίησαν απειλώντας τους με τα πιστόλια που κρατούσαν και εισέβαλαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό της επιχείρησης.

Εκεί βρήκαν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, το παραβίασαν, άρπαξαν ό,τι υπήρχε μέσα και έσπευσαν να εξαφανιστούν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που είχαν αφήσει σε μικρή απόσταση από την πύλη του εργοστασίου.

Οι υπάλληλοι έδωσαν την περιγραφή του οχήματος στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024