,

Χωρίς κίνητρο οι 7 μαχαιριές δήλωσε ο συνήγορος του 38χρονου

Τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 38χρονος που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό με επτά μαχαιριές σε 25χρονη φίλη της αδερφής του. Η κοπέλα βρίσκεται διασωληνωμένη, μετά το βαρύ χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας. Το μαχαίρι προκάλεσε τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα της […]

25 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Τις πόρτες του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας πέρασε σήμερα το μεσημέρι ο 38χρονος που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό με επτά μαχαιριές σε 25χρονη φίλη της αδερφής του. Η κοπέλα βρίσκεται διασωληνωμένη, μετά το βαρύ χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας.
Το μαχαίρι προκάλεσε τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα της γυναίκας, ενώ οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή. Μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, καθώς η κατάστασή της κρίνεται σταθερά κρίσιμη, με τους γιατρούς να μετρούν τις πρώτες κρίσιμες 48 ώρες.
Ο 38χρονος δράστης δεν έχει καταφέρει να δώσει κάποια λογική εξήγηση για την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και θα ζητηθεί ιατρική πραγματογνωμοσύνη για την ψυχική του κατάσταση.
Ο δικηγόρος του, Δημήτρης Κρούπης ζήτησε την εκ του νόμου προθεσμία για να προετοιμαστεί και ξεκαθάρισε πως δεν κρύβεται κανένα κίνητρο πίσω από την ενέργεια του εντολέα του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024