Ληστεία στο s/m masoutis στην Κάνηθο Χαλκίδας με 70.000 βαμμένα χαρτονομίσματα

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο s/m Μασούτης στην συνοικία Κάνηθος της Χαλκίδας. Οι ληστές είχαν βάλει στο «μάτι» τη χρηματαποστολή του s/m και χτύπησαν ακαριαία. Με την απειλή καλάσνικοφ οι ληστές απέσπασαν την ειδική βαλίτσα από τον υπάλληλο ασφαλείας, ο οποίος βρισκόταν εντός του καταστήματος, προκειμένου να κάνει τον εφοδιασμό του ΑΤΜ […]

26 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο s/m Μασούτης στην συνοικία Κάνηθος της Χαλκίδας. Οι ληστές είχαν βάλει στο «μάτι» τη χρηματαποστολή του s/m και χτύπησαν ακαριαία.

Με την απειλή καλάσνικοφ οι ληστές απέσπασαν την ειδική βαλίτσα από τον υπάλληλο ασφαλείας, ο οποίος βρισκόταν εντός του καταστήματος, προκειμένου να κάνει τον εφοδιασμό του ΑΤΜ που βρίσκεται ακριβώς έξω από το κατάστημα. Τον χτύπησαν και τον έσυραν, αφήνοντας τρομαγμένο τον κόσμο που βρισκόταν στο σούπερ μάρκετ.
Δέλεαρ αποτελούσε το γεγονός πως σήμερα θα γινόταν ο εφοδιασμός, εφόσον έμπαιναν σε λογαριασμούς τα χρήματα συντάξεων.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή με μηχανή, αλλά η απογοήτευσή τους ήταν πολύ μεγάλη, όταν λίγο μετά την πράξη τους διαπίστωσαν πως δυστυχώς τα χρήματα που υπό την απειλή όπλου τους παραδόθηκαν είχαν ποτιστεί με το ειδικό χρώμα που υπό ειδικές συνθήκες απελευθερώνεται στο εσωτερικό της τσάντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024