Μπήκε στο ΣΕΑ Αταλάντης και απείλησε τους υπαλλήλους με πιστόλι

Ο άγνωστος άνδρας φορούσε καπέλο το οποίο είχε ρίξει χαμηλά στο πρόσωπό του προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και κρατούσε πιστόλι στο χέρι του. Το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 10 και μισή, μπήκε στο κατάστημα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο νέο ΣΕΑ που βρίσκεται στην περιοχή της Αταλάντης και απείλησε τους υπαλλήλους ζητώντας […]

10 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο άγνωστος άνδρας φορούσε καπέλο το οποίο είχε ρίξει χαμηλά στο πρόσωπό του προκειμένου να κρύψει τα χαρακτηριστικά του και κρατούσε πιστόλι στο χέρι του.

Το βράδυ της Κυριακής περίπου στις 10 και μισή, μπήκε στο κατάστημα της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο νέο ΣΕΑ που βρίσκεται στην περιοχή της Αταλάντης και απείλησε τους υπαλλήλους ζητώντας χρήματα.

Ωστόσο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άφησε στην μέση την προσπάθεια του να ληστέψει το κατάστημα, βγήκε από αυτό τρέχοντας μπήκε σε ένα  μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Golf  μέσα στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε βέβαια μέσα στη αστυνομία που έκανε εκτεταμένες ελέγχους για τον εντοπισμό του οχήματος και των δραστών Ωστόσο δεν εντοπίστηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024