Νέα στοιχεία για το μαχαίρωμα της 25χρονης στη Λαμία

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, σχετικά με το μαχαίρωμα της 25χρονης κοπέλας στη Λαμία. Ο 38χρονος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Όμως δεν έπαιρνε πάντα τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα να υποτροπιάζει και να έχει διάφορες εμμονές ότι τον κυνηγούν και ότι θέλουν να του κάνουν κακό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος από το 2016 που έχασε […]

28 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, σχετικά με το μαχαίρωμα της 25χρονης κοπέλας στη Λαμία. Ο 38χρονος ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή. Όμως δεν έπαιρνε πάντα τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα να υποτροπιάζει και να έχει διάφορες εμμονές ότι τον κυνηγούν και ότι θέλουν να του κάνουν κακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος από το 2016 που έχασε τον πατέρα του, άρχισε να έχει κατάθλιψη και να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Δυο φορές προσπάθησε να πνίξει την 27χρονη σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα κοριτσάκι, που είναι 1,5 έτους. Κάποια άλλη στιγμή την κυνηγούσε με ένα όπλο και την απειλούσε.

Tον τελευταίο καιρό του είχε “καρφωθεί” στο μυαλό ότι η σύντροφός του και άλλοι συγγενείς θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία και να τον κλείσουν μέσα. Μάλιστα δυο ημέρες πριν το περιστατικό, είχε πάει ο ίδιος στην αστυνομία να πει ότι κάποιοι θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία. Αυτός ήταν ο λόγος που η αδελφή του τον είχε πάρει στο σπίτι της για να τον ηρεμήσει και να του πει ότι όλα αυτά δεν ισχύουν και είναι στη φαντασία του.

Κάπου εκεί o 38χρονος θεώρησε ότι και η 25χρονη Μαρία, την οποία έβλεπε μόλις δεύτερη φορά, είναι “εχθρός” και θα τον καταδώσει, με αποτέλεσμα να αρπάξει το μαχαίρι και να της επιτεθεί.
Ο δικηγόρος του 38χρονου Δημήτρης Κρούπης από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν υπάρχει κανένα κίνητρο για το κακό που έκανε στην άτυχη κοπέλα, κάτι το οποίο αποδίδεται στον διαταραγμένο ψυχικό του κόσμο.

Η υγεία της 25χρονης Μαρίας πάει καλύτερα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από την Εντατική του ΓΝ Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024