Στείλτε στο «stereanews.gr» φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές του κυκλώνα

Το «stereanews.gr» σας καλεί να στείλετε στο info@stereanews.gr ή μέσω Viber, Whatsup και Messenger στο νούμερο κινητού 6980881602, φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκεστε, καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας. Οι ανυπολόγιστες ζημιές που έχει προκαλέσει στο πέρασμά του ο κυκλώνας έχουν σημάνει συναγερμό στις […]

30 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το «stereanews.gr» σας καλεί να στείλετε στο info@stereanews.gr ή μέσω Viber, Whatsup και Messenger στο νούμερο κινητού 6980881602, φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκεστε, καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο τις καταστροφές που άφησε πίσω του ο μεσογειακός κυκλώνας.

Οι ανυπολόγιστες ζημιές που έχει προκαλέσει στο πέρασμά του ο κυκλώνας έχουν σημάνει συναγερμό στις αρχές και τους τοπικούς φορείς.

Βυθισμένα σκάφη, πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμοι αλλά και διακοπές κυκλοφορίας και ηλεκτροδότησης στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας συνθέτουν το σκηνικό στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας.

Ενδεικτικά οι μετεωρολογικοί σταθμοί του δικτύου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ)-meteo.gr κατέγραψαν από το Σάββατο πολύ μεγάλα ύψη βροχής σε και Ανατολική Στερεά, κυρίως στη Φθιώτιδα, στη Βοιωτία και στην Εύβοια.

ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ STEREANEWS.GR

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024