Σύλληψη για λαθραία τσιγάρα στη Χαλκίδα

Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διενέργεια νομότυπου ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 550 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, καθώς και 730 λαθραία πακέτα τσιγάρων. Οι […]

24 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και διενέργεια νομότυπου ελέγχου σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 2 κιλά και 550 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, καθώς και 730 λαθραία πακέτα τσιγάρων.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων, θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024