Την Τετάρτη η απεργία της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α.

Απεργία εξαγγέλλει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της κοινής απόφασης με άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου και με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, για τη διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, με διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι. Η Ομοσπονδία […]

28 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Απεργία εξαγγέλλει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018, στο πλαίσιο της κοινής απόφασης με άλλες Ομοσπονδίες του Δημοσίου και με τη στήριξη της ΑΔΕΔΥ, για τη διεκδίκηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, με διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, την ίδια μέρα, στις 12 το μεσημέρι.

Η Ομοσπονδία αναφέρει πως όχι μόνο δεν μπορούν οι εργαζόμενοι να δεχθούν τις περικοπές στο Επίδομα Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, αλλά διεκδικούν και την ένταξη περισσότερων κατηγοριών εργαζομένων στα Β.Α.Ε.

Μάλιστα προσθέτει ότι η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. έχει δεσμευτεί στους δανειστές για την περικοπή του επιδόματος και στις αρχές του 2019 αναμένεται η έκδοση σχετικής Υπουργικής Απόφασης με την οποία θα καταργηθούν όλες οι προηγούμενες σχετικές διατάξεις του καθεστώτος χορήγησης του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024