Τραγικό τέλος για 16χρονο μαθητή στην Μαλεσίνα

Τραγικό τέλος είχε η βόλτα ενός 16χρονου παιδιού που πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο για μια βόλτα και σκοτώθηκε όταν το ΙΧΕ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στον κορμό ελιάς στην άκρη ενός ελαιώνα, δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό. Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι ο άτυχος 16χρονος πήρε το αυτοκίνητο, […]

6 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τραγικό τέλος είχε η βόλτα ενός 16χρονου παιδιού που πήρε το οικογενειακό αυτοκίνητο για μια βόλτα και σκοτώθηκε όταν το ΙΧΕ που οδηγούσε ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε στον κορμό ελιάς στην άκρη ενός ελαιώνα, δύο χιλιόμετρα έξω από το χωριό.

Πληροφορίες από την περιοχή αναφέρουν ότι ο άτυχος 16χρονος πήρε το αυτοκίνητο, παρά το νεαρό της ηλικίας του – από μικρός είχε μάθει να οδηγεί – γύρω στις 5 το απόγευμα και ως αργά δεν είχε επιστρέψει.

Οι γονείς του ανησύχησαν και μαζί με άλλους συγχωριανούς άρχισαν να ψάχνουν, αλλά λόγω του σκότους η έρευνα ήταν δύσκολη.

Τις πρωινές ώρες όμως κάποιος από τους συμμετέχοντες στην έρευνα, είδε κάτι στον ελαιώνα και πλησιάζοντας διαπίστωσε ότι ήταν το αυτοκίνητο του 16χρονου, και μέσα το άψυχο σώμα του νεαρού.

Ειδοποιήθηκε η Π.Υ. και το ΕΚΑΒ, που διαπίστωσαν ότι είχε τραυματισθεί θανάσιμα κατά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου στο δένδρο.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, ενώ το Α.Τ. Λοκρίδας ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024