Υπ΄ατμόν η δίκη του 38χρονου από τη Λαμία

Μιάμιση ώρα νωρίτερα ανέβηκε την σκάλα των δικαστηρίων στην οδό Καποδιστρίου, ο 38χρονος που κατηγορείται για την παρ΄ολίγον δολοφονία της 24χρονης φίλης της αδελφής του στις αρχές της εβδομάδας. Ο δράστης, που κατά τον συνήγορό αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε αναίτια με δύο μαχαίρια την 24χρονη στο σπίτι της αδελφής του στην οδό Υψηλάντη, την […]

28 Σεπτεμβρίου 2018

του/της Newsroom

Μιάμιση ώρα νωρίτερα ανέβηκε την σκάλα των δικαστηρίων στην οδό Καποδιστρίου, ο 38χρονος που κατηγορείται για την παρ΄ολίγον δολοφονία της 24χρονης φίλης της αδελφής του στις αρχές της εβδομάδας.
Ο δράστης, που κατά τον συνήγορό αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, χτύπησε αναίτια με δύο μαχαίρια την 24χρονη στο σπίτι της αδελφής του στην οδό Υψηλάντη, την περασμένη Τρίτη, την ώρα που το θύμα βοηθούσε τα παιδιά της.
Μετά την πράξη του και αφού η 24χρονη βαρύτατα τραυματισμένη διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας,περίμενε πνιγμένος στο αίμα την σύλληψή του από την Αστυνομία.
Οδηγήθηκε την Τρίτη στον εισαγγελέα αλλά ο συνήγορος του ζήτησε και έλαβε προθεσμία προετοιμασίας της απολογίας του εντολέα του.
Σήμερα μέχρι τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και οι δύο σύζυγοι από την Αταλάντη που κατηγορούνται για την δολοφονία του 55χρονου γερμανού τον Ιανουάριο του 2018 κατοίκου Αρκίτσας .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024