Δηλώσεις 27χρονου για το εφιαλτικό βράδυ του

0

Ο 27χρονος αγνοούμενος βρέθηκε ζωντανός στην Εύβοια. Μετά την ανακούφιση του ίδιου και των συγγενών του, έρχονται στο φως οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητό του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Η σύντροφός του πετάχτηκε από τη θέση του συνοδηγού και σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο. Ο ίδιος παρέμεινε μέσα στο όχημα και άρχισε να παλεύει ολομόναχος για τη ζωή του. Όπως είπε στον γιατρό που τον περιέθαλψε λίγα μέτρα πιο κάτω πιάστηκε από ένα κλαδί και βγήκε από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Τα ορμητικά νερά τον παρέσυραν στην απέναντι όχθη. Τη νύχτα είδε μια καλύβα στο οπτικό του πεδίο. Ήταν το καταφύγιο που έμελλε να του σώσει τη ζωή. Μπήκε μέσα και βρήκε ρούχα. «Εκεί έβγαλα τη νύχτα καθώς μέσα στο σπίτι υπήρχαν και τρόφιμα». Η βοήθεια που περίμενε ήρθε το πρωί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Είχε βγει το ποτάμι στο δρόμο. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Έπεσε το αμάξι μέσα στο ποτάμι πάλι καλά που πρόλαβα και άνοιξα το παράθυρο και βγήκα από το παράθυρο. Με πήρε το ποτάμι, ήμουν πόση ώρα μέσα στο ποτάμι. Βρήκα ένα ξύλο, πιάστηκα και βγήκα στη στεριά μετά σε ένα χωράφι μέσα. Περπατούσα, περπατούσα και βρήκα ένα σπιτάκι εκεί στην ερημιά. Μπήκα μέσα, άλλαξα ρούχα που βρήκα εκεί και μετά έπεσα και κοιμήθηκα. Χθες ήμουνα όλη την ημέρα εκεί και σήμερα που σταμάτησε η βροχή βγήκα έξω να ζητήσω βοήθεια.Πέρναγε ένα αυτοκίνητο από εκεί, φώναξα με άκουσε και καλέσανε την πυροσβεστική, ήρθε ελικόπτερο και με βγάλανε μια ώρα μετά. Δεν έχω πάθει τίποτα, ούτε μια γρατζουνιά. Αρχικά πίστεψα ότι όλα έχουν τελειώσει, μετά το ξεπέρασα, λέω δεν ήταν γραφτό να πάμε από ποτάμι.Ήταν μια εμπειρία, μόνο στα έργα τα βλέπεις αυτά. Δεν ήταν γραφτό, ένιωσα σε μια φάση ότι αυτό ήταν πεθαίνω, για δευτερόλεπτα κι αυτό, αλλά το ξεπέρασα, δεν υπήρχε περίπτωση».

Ο νεαρός άντρας εντοπίστηκε το πρωί από κάτοικο της περιοχής καλά στην υγεία του, περιμένοντας τα σωστικά συνεργεία να φτάσουν κοντά του.

Όταν ο κάτοικος της περιοχής διαπίστωσε την ύπαρξη ανθρώπου ειδοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική που απεγκλώβισε τον 27χρονο και στη συνέχεια τον μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση