ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑ

0
  • Μεγάλες πληγές αφήνει πίσω του ο Ζορμπάς στο πέρασμά του από τη Βόρεια Εύβοια, χωρίς φυσικά τα φώτα της δημοσιότητας να έχουν καταγράψει μαζί με τους αρμόδιους όλες τις ζημιές, για τις οποίες έχουμε ήδη μια πολύ άσχημη εικόνα, αφού είναι ακόμα νωρίς. Πληγές αναφέρονται στο Μαντούδι, το Πευκί, το Βουτά, την Ιστιαία, τον Άγιο Γεώργιο, τον Άγιο Νικόλαο, την Αιδηψό, τη Λίμνη κτλ. Δύο αγνοούμενοι στην ευρύτερη περιοχή του Μαντουδίου, αφού χείμαρροι εξετράπησαν της πορείας τους προκαλώντας πολλές ζημιές, ακόμη και στο παζάρι, θαλάσσια κύματα που βγήκαν στη στεριά, φερτά υλικά και λάσπη που έπνιξαν αυτοκίνητα και εστιατόρια, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος και ζημιές στο δίκτυο του ΟΤΕ, κλήσεις στην Πυροσβεστική για απάντληση υδάτων, βάρκες-καΐκια που βούλιαξαν, ξερίζωμα δέντρων, τέντες που εξαφανίστηκαν, καρέκλες-κάδοι καβάλα σε αυτοκίνητα κ.α, είναι οι μέχρι τώρα εικόνες που δόθηκαν στην δημοσιότητα. Η Βόρεια Εύβοια απασχολεί και θα απασχολήσει για κάποιο διάστημα το σύνολο των Μ.Μ.Ε., δυστυχώς αρνητικά, αφού κηρύχτηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

  • Μπορεί στη Φθιώτιδα οι δημοσκοπήσεις να απασχολούν ιθύνοντες και υποψηφίους, για να γίνουν, οι όσο το δυνατόν πιο σωστές επιλογές, φαίνεται όμως ότι στη Βόρεια Εύβοια που δεν υπάρχει ανάλογος τυφλοσούρτης και ο καθένας προσπαθεί να είναι υποψήφιος όπου να’ ναι και με όποιο τρόπο… Χωρίς βεβαίως, όσοι κινούν αυτή τη διαδικασία να στέκονται στο παρελθόν ορισμένων, που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους και έπιασαν “ταβάνι”, στην προσφορά τους, τις περισσότερες φορές μάλιστα αρνητικά φτάνοντας σε αυτό που λέμε: “τα πάντα έχουν ένα τέλος”. Ο δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού, αλλά και αυτός της Λίμνης χρειάζονται άφθαρτους υποψηφίους, απ’ αυτά που ακούμε “στο πανεπιστήμιο του δρόμου”, με νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά. Ζητείται λοιπόν προσοχή στο 100% στην επιλογή των συνδιασμών.

festival (1)

  • Το Φεστιβάλ των Πολλαπλών Σπορ που διοργανώθηκε στη Λουτρόπολη της Αιδηψού ολοκληρώθηκε με επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, δείχνοντας ότι στην Βόρεια Εύβοια μπορούν να πραγματοποιούνται σημαντικά event, που συνδυάζουν τον αθλητισμό, το θέαμα και την διασκέδαση. δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού υλοποίησε αυτή τη σπουδαία ιδέα και έδωσε τη δυνατότητα σε αθλητές και κοινό, να βιώσουν οι μεν και να απολαύσουν οι δε, μοναδικές στιγμές, με το αγωνιστικό πρόγραμμα για 5 διαφορετικά σπορ. Φυσικά στην πλούσια αυτή προσπάθεια, η βοήθεια των ανθρώπων του δήμου ήταν σημαντικότατη και η παρουσία αυτή της Δημάρχου, Λίνας Σπανού – Ευσταθίου, καταλυτική. Μάλιστα το Φεστιβάλ θα μπορούσε να πιάσει διάστημα”, αν όλα όσα είχαν σχεδιάσει οι υπεύθυνοι, τα επέτρεπαν οι άθλιες καιρικές συνθήκες, αφού ούτε η συναυλία – σόου από τον Πασχάλη δεν έγινε…  

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΡΟΥ

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση