Αλλαγές για τη Ν.Δ.

Οι προσκεκλημένοι στα αυριανά 44α γενέθλια της Ν.Δ. στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς θα δουν πρώτοι το νέο σήμα της Ν.Δ., που θα παρουσιαστεί μεγαλοπρεπώς στην εκδήλωση από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θυμίζω, εξάλλου, ότι ο ίδιος έχει επανειλημμένα πει ότι τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι απολιθώματα. Και ως ζωντανοί οργανισμοί αναπνέουν […]

3 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Οι προσκεκλημένοι στα αυριανά 44α γενέθλια της Ν.Δ. στο Μουσείο Μπενάκη στην Πειραιώς θα δουν πρώτοι το νέο σήμα της Ν.Δ., που θα παρουσιαστεί μεγαλοπρεπώς στην εκδήλωση από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θυμίζω, εξάλλου, ότι ο ίδιος έχει επανειλημμένα πει ότι τα κόμματα είναι ζωντανοί οργανισμοί και όχι απολιθώματα. Και ως ζωντανοί οργανισμοί αναπνέουν και αλλάζουν.

Το σήμα, λοιπόν, κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό από την Πειραιώς. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες το σύγχρονο και πρωτότυπο στον σχεδιασμό νέο λογότυπο θα ορίζει μεν «με τρόπο δυναμικό», τον χώρο της Ν.Δ., όμως θα συμβολίζει ταυτόχρονα το άνοιγμα του κόμματος πέραν των «γαλάζιων» τειχών. Θα μπορεί μάλιστα να διαφοροποιείται ανάλογα με τη χρήση του, κάτι που φαντάζομαι ότι είναι εφικτό λόγω τεχνολογίας.

Για όσους αγωνιούν πάντως, τα κυρίαρχα χρώματα παραμένουν το μπλε και το άσπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024