Εξώδικο στον Τσίπρα από την Κωνσταντοπούλου

Στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επιδόθηκε χθες, το δεύτερο κατά σειρά εξώδικο, για τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ, από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Διαμαντή Καραναστάση, Υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Καθηγητή Στράτο Γεωργούλα και την «Δικαιοσύνη για Όλους». Ανακοίνωσαν δε, ότι, θα ακολουθήσουν […]

3 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επιδόθηκε χθες, το δεύτερο κατά σειρά εξώδικο, για τη μη διεκδίκηση των Γερμανικών Οφειλών, ύψους τουλάχιστον 341 δισεκατομμυρίων ευρώ, από την Ζωή Κωνσταντοπούλου, Επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Διαμαντή Καραναστάση, Υπεύθυνο Στρατηγικής και Επικοινωνίας της Πλεύσης Ελευθερίας, τον Καθηγητή Στράτο Γεωργούλα και την «Δικαιοσύνη για Όλους».

Ανακοίνωσαν δε, ότι, θα ακολουθήσουν και εξώδικα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

«Οι υπαίτιες πράξεις και παραλείψεις που υποσκάπτουν τα δικαιώματα των Ελλήνων και το μέλλον της χώρας έχουν συνέπειες. Και οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024