,

Κινητοποίηση “Βοήθεια στο Σπίτι”

Σε πανελλαδική κινητοποίηση προχώρησαν χθες οι σύλλογοι και τα σωματεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», με τη στήριξη και την κάλυψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Οι Εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μαζί με όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζονται και διεκδικούν, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση της δέσμευσης της σημερινής κυβέρνησης […]

3 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Σε πανελλαδική κινητοποίηση προχώρησαν χθες οι σύλλογοι και τα σωματεία του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι», με τη στήριξη και την κάλυψη της εκτελεστικής επιτροπής της ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Οι Εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» μαζί με όλους τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνίζονται και διεκδικούν, μεταξύ άλλων, την υλοποίηση της δέσμευσης της σημερινής κυβέρνησης για οριστική τακτοποίηση όλων των εργαζομένων του Προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», καθώς εργάζονται ανελλιπώς επί δέκα πέντε συνεχόμενα χρόνια, έχουν προσληφθεί μέσω Α.Σ.Ε.Π. και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των ευπαθών Κοινωνικών ομάδων, όπως τονίζουν. Ζητούν επίσης την αναγνώριση και καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος στους Οικογενειακούς Βοηθούς, την πλήρωση όλων των κενών θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια που έχει οδηγήσει στην συρρίκνωση και αποδόμηση του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024