Σύσκεψη για τους κατοίκους Μαντουδίου

0

Σύσκεψη για την ανακούφιση των πληγέντων από την πρόσφατη θεομηνία, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου το μεσημέρι, στο Δημαρχείο του Μαντουδίου.

Παρόντες ήταν, ο πρώην Υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, οι βουλευτές Γιώργος Ακριώτης και Τάσος Πρατσόλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Χρήστος Καλυβιώτης, ο Αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ κ.α.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης τέθηκαν τα ζητήματα:

– των καταστροφών του οδικού δικτύου, σε όλα τα χωριά της περιοχής και της ανάγκης καθαρισμού της κοίτης των ποταμιών. Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε ότι υπάρχει ήδη δημοπρατημένο έργο για το οδικό δίκτυο και ότι, θα επισπευσθούν οι διαδικασίες εκτέλεσής του.
– των καταστροφών στις καλλιέργειες της περιοχής.

Τα κλιμάκια του ΕΛΓΑ ξεκίνησαν ήδη την επί τόπου απογραφή των ζημιών, ώστε να δοθούν το συντομότερο δυνατόν οι αποζημιώσεις.

Ο πρώην υπουργός και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι «η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την ανακούφιση των πληγέντων».

Σημειώνεται ότι συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του 67χρονου και της 58χρονης που αγνοούνται από το βράδυ του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση