Ανανεώνουμε το κόμμα, ενώνουμε τους Έλληνες, πάμε την Ελλάδα μπροστά, το μήνυμα Κ. Μητσοτάκη στα γενέθλια της ΝΔ

0

Δείχνοντας τον δρόμο της αλλαγής και της ανανέωσης και θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο το χτίσιμο μίας κοινωνίας, η οποία θα δίνει σε όλους τους πολίτες ίσες ευκαιρίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, απεύθυνε από τη γενέθλια εκδήλωση της «γαλάζιας» παράταξης το μήνυμα της πανστρατιάς σε ολόκληρη την κοινωνία.

«Η αλλαγή είναι μονόδρομος. Είναι ο μόνος τρόπος να απαντήσουμε σε αυτούς που αμφισβητούν τη δυνατότητά μας να διευρυνθούμε.  Όταν το πράξαμε πετύχαμε αποτελέσματα πέρα από τις προσδοκίες μας. Ανανεώνουμε το κόμμα, ενώνουμε τους Έλληνες, πάμε την Ελλάδα μπροστά. Στόχος μας είναι το χτίσιμο μίας κοινωνίας, που δίνει σε όλους ευκαιρίες. Σχεδιάζουμε μία οικονομία με λιγότερους φόρους και εισφορές. Με περισσότερες επενδύσεις. Μία Ελλάδα με ηγετικό ρόλο στην περιοχή. Μαζί ανανεώνουμε τη Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Η ΝΔ αλλάζει. Το πράττει, όμως, χωρίς να ξεχνά τις ρίζες της. Τιμώντας την ιστορία της. Η ΝΔ είναι έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα», επεσήμανε.

Εκλογές, για να πάει η χώρα μπροστά

Αποτυπώνοντας με τα πλέον μελανά χρώματα τη διαμορφωθείσα κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και βάλλοντας ευθέως κατά του αφηγήματος Τσίπρα περί της «καθαρής εξόδου» από τα Μνημόνια, ο κ. Μητσοτάκης παρομοίασε τη χώρα επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με φτερό στον άνεμο. Για να φέρει και πάλι με ένταση στο προσκήνιο το αίτημα για άμεση προσφυγή σε εκλογές.

«Η χώρα θυμίζει φτερό στον άνεμο. Η πατρίδα μας βρίσκεται εκτός αγορών, οι κίνδυνοι για την οικονομία πολλαπλασιάζονται. Αυτή η αβεβαιότητα δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Η χώρα πρέπει να οδηγηθεί το συντομότερο δυνατό σε εκλογές. Μόνο μία ισχυρή επικράτηση της ΝΔ θα δώσει στην Ελλάδα το κλειδί της ανάκτησης της εμπιστοσύνης. Στην ανικανότητα αυτής της κυβέρνησης θα αντιπαραβάλουμε τη σοβαρότητα. Εμείς θα πάμε την Ελλάδα μπροστά. Σήμερα ζούμε τις τελευταίες ημέρες μίας τραγικής εποχής. Όμως, οι δημοκρατικοί πολίτες θα κάνουν το καθήκον τους. Θα τους διώξουν όπως τους αξίζει», ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι για τη «γαλάζια» παράταξη οι εκλογές είναι η σύγκρουση δύο κόσμων. «Από τη μία η Ελλάδα της εξωστρέφειας. Η παραγωγική Ελλάδα Από την άλλη, η Ελλάδα της εσωστρέφειας. Με τη μεσαία τάξη να συνθλίβεται. Η ΝΔ πρέπει να απελευθερώσει τις δημιουργικές δυνάμεις», τόνισε.

Η ΝΔ ανοίγεται σε ολόκληρη την κοινωνία

Εστιάζοντας στο νέο σύμβολο της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε πως δείχνει ότι η παράταξη θα είναι ανοιχτή στην κοινωνία και στις νέες ιδέες.

«Η ΝΔ θέλει να ενώσει όλους τους Έλληνες. Το «Ν» της διαρκούς νεότητας. Το «Δ» της Δημοκρατίας. Τυλίγεται από το γαλάζιο φόντο της πατρίδας. Από το λευκό φως. Το καινούριο σήμα μας ξεχωρίζει. Ένα σήμα που δείχνει πως κάθε Έλληνας μπορεί να προβάλει επάνω του τις δικές του ελπίδες. Η ΝΔ ανανεώνει την ιδεολογία της. Αλλάζει. Η ΝΔ ενώνει ιδέες, αξίες, πρόσωπα, οράματα. Αυτή είναι η σημερινή νέα Νέα Δημοκρατία. Ένα κόμμα ζωντανό. Ανοιχτό στους πολίτες. Σε αυτήν την ανανεωμένη ΝΔ καλώ όλους τους πολίτες. Να κάνουμε μαζί πράξη την αναγέννηση της χώρας», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το κάλεσμα της συμπόρευσης εστίασε, κατά κύριο λόγο, σε δύο κατευθύνσεις. «Απευθύνομαι σήμερα σε όλους εκείνους που μας ψήφισαν από το 2004 και μετά, πολλοί μας εγκατέλειψαν στην πορεία. Ήρθε η ώρα να γυρίσουν σπίτι τους. Απευθύνομαι στον απογοητευμένο κόσμο της αριστεράς και της κεντροαριστεράς. Η χώρα χρειάζεται μία νέα εθνική συμπόρευση. Η Ελλάδα θέλει ένα σχέδιο αλήθειας. Μαζί μπορούμε να πάμε μπροστά. Η ΝΔ θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το βλέμμα του να στρέφεται σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της χώρας. «Είμαστε πολλοί λίγοι, για να είμαστε μοιρασμένοι. Μπορούμε να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα μπροστά», ανέφερε.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση