Νέα στοιχεία στην υπόθεση του Γερμανού

0

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που μπήκαν στο διώροφο σπίτι του 55χρονου Γερμανού, στον οικισμό Τριανταφυλλιά, ήρθαν αντιμέτωποι με νέα στοιχεία.

Ψάχνοντας βρήκαν ένα χρυσό ρολόι αξίας 5.500 ευρώ, ένα μονόπετρο αξίας 4.500 ευρώ και δύο πλάκες χρυσού. Παράλληλα, εντόπισαν οπλισμό, ο οποίος αποτελείτο από ένα εξάρτημα μετατροπής πιστολιού σε τυφέκιο, έξι γεμιστήρες, ένα πιστόλι, μία καραμπίνα, δύο σπρέι πιπεριού και χιλιάδες φυσίγγια.

Το φως της δημοσιότητας, είδε ακόμη η αποκάλυψη ότι η 46χρονη, που φέρεται ως ηθική αυτουργός, λίγο προτού συλληφθεί έγινε κουμπάρα βασικού μάρτυρα στην υπόθεση. Ωστόσο, η λεπτομέρεια που προκαλεί έκπληξη είναι ότι ο άνθρωπος, του οποίου το παιδί βάφτισε η 46χρονη, ήταν ουσιαστικά και εκείνος που την εξέθεσε.

Τη μέρα που έγινε το φονικό είχε συναντηθεί με την κατηγορουμένη και τον εραστή της σε ένα κτήμα, όπου έκανε εργασίες για την κατασκευή υπόστεγου. Όταν κλήθηκε να καταθέσει, ο μάρτυρας είπε ότι η κουμπάρα του έφυγε στις 3 το απόγευμα από το κτήμα, σε αντίθεση με όσα είχε δηλώσει εκείνη, ότι δηλαδή έφυγε στη 1:30.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση