OTE: Στις κορυφαίες εταιρείες σε θέµατα βιώσιµης ανάπτυξης

Στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, όσον αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεισφορά στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στην υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση, συγκαταλέγεται για 10η χρονιά ο ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ συγκαταλέγεται στις 9 ελληνικές εταιρείες, που περιλαμβάνονται στον δείκτη FTSE4Good Emerging, ο οποίος αποτελεί επενδυτικό εργαλείο για την αξιολόγηση εισηγμένων εταιρειών σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Ο […]

6 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, όσον αφορά στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεισφορά στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στην υπεύθυνη εταιρική διακυβέρνηση, συγκαταλέγεται για 10η χρονιά ο ΟΤΕ.

Ο ΟΤΕ συγκαταλέγεται στις 9 ελληνικές εταιρείες, που περιλαμβάνονται στον δείκτη FTSE4Good Emerging, ο οποίος αποτελεί επενδυτικό εργαλείο για την αξιολόγηση εισηγμένων εταιρειών σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. Ο όμιλος αξιολογήθηκε και σημείωσε υψηλές επιδόσεις, ικανοποιώντας τα κριτήρια του FTSE4Good, ενώ κατάφερε να βελτιώσει τη βαθμολογία του.

“Η υπεύθυνη λειτουργία των επιχειρήσεων συνδέεται άρρηκτα με τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξή τους. Οι επενδυτικοί φορείς, οι εργαζόμενοι, αλλά και οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο στις εταιρείες, που συνεισφέρουν στην κοινωνία και το περιβάλλον, και που λειτουργούν με διαφάνεια.

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες, γινόμαστε πιο παραγωγικοί, ευέλικτοι, μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και συνεισφέρουμε στην κοινωνία”, ανέφερε η Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας του ΟΤΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024