Σύλληψη για ναρκωτικά στη Θήβα

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη το βράδυ στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 27χρονος αλλοδαπός και μία 22χρονη, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται μεεπιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν […]

6 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Συνελήφθησαν, την Πέμπτη το βράδυ στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας 27χρονος αλλοδαπός και μία 22χρονη, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δράστες να κινούνται μεεπιβατικό αυτοκίνητο και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν μέσα σε ειδική κρύπτη, κάτω από το ταμπλό του οχήματος και κατασχέθηκαν 14 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες κοκαΐνης, συνολικού βάρους 13,2 γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε επιπλέον το όχημα, ενώ από σπίτι «καβάτζα» που διατηρούσαν οι συλληφθέντες σε περιοχή της Αττικής, κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, μεικτού βάρους 77 γραμμαρίων και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 735 γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024