Ένα πολυτελές κέντρο αισθητικής στη Χαλκίδα

0
To κέντρο αισθητικής Elyssis άνοιξε τις πόρτες του για τα εγκαίνιά του που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία.  Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την νέα αυτή επιχείρηση στην πόλη της Χαλκίδας. To Elyssis στηρίζοντας το ίδρυμα «Κιβωτός της αγάπης «στην Πάτρα το οποίο φιλοξενεί 68 παιδιά με βαριές παθήσεις και αναπηρίες, δημιούργησε ένα κόσμημα που απεικονίζει ένα μέρος του λογότυπου του και το προσφέρει στα μέλη του έναντι όποιου ποσού ο καθένας επιθυμεί. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί εξολοκλήρου για τις ανάγκες του ιδρύματος.

Το Elyssis είναι ένα πολυτελές κέντρο αισθητικής, με έδρα τη Χαλκίδα. Στελεχωμένο από επαγγελματίες στον τομέα της αισθητικής και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, παρέχει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς, για το πρόσωπο και το σώμα. Με τη χρήση επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων και έχοντας την ποιότητα ως προτεραιότητα, προσφέρει θεραπείες που καλύπτουν την κάθε ανάγκη.

Στο Elyssis πιστεύουν ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα και έτσι οι θεραπείες που προσφέρει όχι μόνο ενισχύουν την εικόνα σας, αλλά αναζωπυρώνουν και την αυτοεκτίμησή σας. Γιατί η προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση, αναπτερώνει πρώτα εσάς τους ίδιους.

 

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση