Παλεύουν ακόμα με τα λασπόνερα στο Μαντούδι

Μία εβδομάδα πέρασε από την καταστροφική πλημμύρα στο Μαντούδι, ωστόσο δεν ήταν αρκετές, ώστε να επιστρέψουν οι ρυθμοί της περιοχής στην προηγούμενη κανονικότητα. Έπιπλα από πλημμυρισμένα σπίτια, πεσμένοι τοίχοι και κατεστραμμένοι δρόμοι δεσπόζουν στην είσοδο της κωμόπολης και η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη. Πολλοί καταστηματάρχες καθαρίζουν ακόμα τα λασπόνερα από τις περιουσίες […]

8 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Μία εβδομάδα πέρασε από την καταστροφική πλημμύρα στο Μαντούδι, ωστόσο δεν ήταν αρκετές, ώστε να επιστρέψουν οι ρυθμοί της περιοχής στην προηγούμενη κανονικότητα.

Έπιπλα από πλημμυρισμένα σπίτια, πεσμένοι τοίχοι και κατεστραμμένοι δρόμοι δεσπόζουν στην είσοδο της κωμόπολης και η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα την προηγούμενη.

Πολλοί καταστηματάρχες καθαρίζουν ακόμα τα λασπόνερα από τις περιουσίες τους, μετρώντας ανυπολόγιστες ζημιές.

Ωστόσο, παρά το μέγεθος της καταστροφής, το κέντρο του Μαντουδίου φαίνεται να μην προσβλήθηκε από τον τυφώνα, σε αντίθεση με τη συνοικία πέριξ του ποταμού.

Ο κεντρικός δρόμος Χαλκίδα- Μαντούδι επισκευάζεται, με αποτέλεσμα μόνο ένα μικρό κομμάτι του οδικού δικτύου να δυσκολεύει την κυκλοφορία. Τα συνεργεία δουλεύουν με πυρετώδεις ρυθμούς και τόσο το ΕΚΑΒ, όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν σταματούν να ερευνούν την περιοχή, ώστε να βρεθεί η αγνοούμενη γυναίκα, που παρασύρθηκε από χείμαρρο την περασμένη εβδομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024