Επιτροπή Άμυνας ζητά η ΝΔ από Κοτζιά και Καμμένο

Την σύγκληση Επιτροπής Άμυνας ζητά η αντιπολίτευση, προκειμένου οι Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος να ενημερώσουν σχετικά με τα εθνικά μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως το Σκοπιανό και το Κυπριακό. «Η ΝΔ κρίνοντας ότι οι σοβαρές γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου και οι κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει […]

12 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Την σύγκληση Επιτροπής Άμυνας ζητά η αντιπολίτευση, προκειμένου οι Νίκος Κοτζιάς και Πάνος Καμμένος να ενημερώσουν σχετικά με τα εθνικά μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως το Σκοπιανό και το Κυπριακό.

«Η ΝΔ κρίνοντας ότι οι σοβαρές γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου και οι κρίσιμες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει η χώρα σε καίρια ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, όπως στο Σκοπιανό και στην έντονα συζητούμενη επανεκκίνηση των προσπαθειών για την επίλυση του Κυπριακού, θεωρεί επιτακτική την ανάγκη διεξαγωγής μιας ουσιαστικής κοινοβουλευτικής συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Κατόπιν τούτου οι βουλευτές της Ν.Δ. που είναι μέλη της εν λόγω Επιτροπής ζητούν την άμεση σύγκλησή της, προκειμένου οι Υπουργοί Εξωτερικών και Αμυνας κ. Ν. Κοτζιάς και Π. Καμμένος να ενημερώσουν από κοινού και αναλυτικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις κυβερνητικές επιλογές τους στα εν λόγω μείζονος σημασίας εθνικά θέματα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024