Θανατηφόρο ατύχημα στην εθνική, στην έξοδο Ανθήλης

Ξημερώματα Σαββάτου ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας στο ύψος της Ανθήλης σε τροχαίο δυστύχημα στο ίδιος ρεύμα κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα ένα επιβατηγό τζιπ μάρκας Ford, που κατευθύνονταν προς Λαμία, έπεσε με σφοδρότητα σε προπορευόμενο αυτοκίνητο μάρκας Lada-Niva, χρώματος βυσσινί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου. Από […]

13 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ξημερώματα Σαββάτου ένας άνθρωπος έχασε την ζωή του στην Εθνική οδό Λαμίας-Αθήνας στο ύψος της Ανθήλης σε τροχαίο δυστύχημα στο ίδιος ρεύμα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα ένα επιβατηγό τζιπ μάρκας Ford, που κατευθύνονταν προς Λαμία, έπεσε με σφοδρότητα σε προπορευόμενο αυτοκίνητο μάρκας Lada-Niva, χρώματος βυσσινί, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο οδηγός του δευτέρου αυτοκινήτου. Από την σύγκρουση τραυματίσθηκε ο συνοδηγός του τζιπ και ελαφρύτερα ο οδηγός του οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Ο απεγκλωβισμός του νεκρού κλήθηκαν  πυροσβέστες, ενώ η τροχαία απέκλεισε για αρκετή ώρα το ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία. Η τροχαία Εθνικής οδού ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή ενός ανθρώπου ηλικίας περίπου 50-60 χρόνων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ερευνάται η περίπτωση ο οδηγός του τζιπ να έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα και για άγνωστο λόγο να μην αντιλήφθηκε το προπορευόμενο αυτοκίνητο, το οποίο κινιόταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ακριβώς στην αρχή της ανόδου στη γέφυρα Ανθήλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024