Οι συνταξιούχοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο Θήβας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τις συνταξιοδοτικές οργανώσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. Ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Εύβοιας. Σήμερα συναποφασίστηκε με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, […]

15 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018 στο συνεδριακό κέντρο Θήβας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας. Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τις συνταξιοδοτικές οργανώσεις της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας. Ενεργό ρόλο στη διοργάνωση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Εύβοιας.

Σήμερα συναποφασίστηκε με τους συνταξιούχους του ΙΚΑ, του Δημοσίου και του ΟΑΕΕ, συγκέντρωση και πορεία στη Λιβαδειά στις 25 Οκτωβρίου. Οι συνταξιούχοι κινητοποιούνται και μάχονται για τα δεδουλευμένα όλων των χρόνων εργασίας τους και αντιτίθενται στις περικοπές.

Δηλώνουν πως δεν περιμένουν τα δικαστήρια να αποφασίσουν ότι τα νέα μέτρα και οι περικοπές που έπονται είναι αδικίες σε βάρος τους. Δηλώνουν στους συνταξιούχους να απευθύνονται στα σωματεία τους και να μην προσφεύγουν σε αγωγές, έχοντας προσδοκίες και φρούδες ελπίδες.

Οι συνταξιούχοι ενωμένοι αντιτίθενται στον νόμο “Κατρούγκαλου” και καλούν σε ένωση όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνταξιουχικών Οργανώσεων. Απαιτούν να δοθεί λύση από την κυβέρνηση, χωρίς προσφυγές και αιτήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024