Επίθεση με αυγά σε σχολείο της Λαμίας

Πανικός επικράτησε χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στο χώρο του 4ου Λυκείου Λαμίας το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τη Δευτέρα, καθώς έγινε επίθεση από άγνωστους δράστες με αυγά και νεράντζια, στους μαθητές που βρίσκονταν μέσα. Οι φωνές και ο θόρυβος που επικράτησε κινητοποίησε τις δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό. Ένας […]

17 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Πανικός επικράτησε χθες λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στο χώρο του 4ου Λυκείου Λαμίας το οποίο τελεί υπό κατάληψη από τη Δευτέρα, καθώς έγινε επίθεση από άγνωστους δράστες με αυγά και νεράντζια, στους μαθητές που βρίσκονταν μέσα.

Οι φωνές και ο θόρυβος που επικράτησε κινητοποίησε τις δυνάμεις της Αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό.

Ένας νεαρός που βρισκόταν έξω από το 4ο Λύκειο και δεν είχε σχέση με το σχολείο, προσήχθη για να δώσει εξηγήσεις, ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Η επίθεση έγινε από την μεριά που βρίσκεται το 1ο Λύκειο και οι «άγνωστοι» φέρεται να είναι επίσης ανήλικοι. Το ευτύχημα είναι ότι δεν τραυματίστηκε κάποιο παιδί.

Πάντως κάποια παιδιά που βρίσκονταν στην κατάληψη, μετά το επεισόδιο αποφάσισαν να φύγουν από το χώρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024