Η Ν.Δ. ακούει το λαό

Σε σειρά επαφών ήρθαν, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο Κύμης – Αλιβερίου της Ν.Δ και τα μέλη της, με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγωγικών φορέων, καθώς και σε συναντήσεις με πολίτες. Ευκαιρία στάθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών κ. Σίμος Κεδίκογλου, στην περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε […]

17 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Σε σειρά επαφών ήρθαν, ο πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο Κύμης – Αλιβερίου της Ν.Δ και τα μέλη της, με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, παραγωγικών φορέων, καθώς και σε συναντήσεις με πολίτες. Ευκαιρία στάθηκε η περιοδεία που πραγματοποίησε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών κ. Σίμος Κεδίκογλου, στην περιοχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε περιοχές, όπως ο Κάραβος Αλιβερίου, όπου έλαβαν χώρα συναντήσεις με στελέχη της τοπικής κοινωνίας, άκουσαν τις προτάσεις και τις απόψεις των πολιτών, συμβάλλοντας στην προσπάθεια διαμόρφωσης ενός προγράμματος σοβαρού και αξιόπιστου.
Η συμμετοχή της κοινωνίας στη διαμόρφωση των θέσεων και των προτεραιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας είναι ο στόχος των επαφών που έγιναν, οι οποίες αναμένεται να κλιμακωθούν το επόμενο διάστημα, συνεχίζοντας την εκστρατεία ενότητας της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024