Με σύνεση και όραμα προχωρά ο Φάνης Σπανός

Με σύνεση και άκρατο ενθουσιασμό προχωρά ο Φάνης Σπανός, για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη τις περιοδείες και επαφές του με πολίτες και παράγοντες σ’ όλη την Περιφέρεια. Ο νυν αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, γεννήθηκε το 1984 στη Χαλκίδα. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης […]

17 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Με σύνεση και άκρατο ενθουσιασμό προχωρά ο Φάνης Σπανός, για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεκινήσει ήδη τις περιοδείες και επαφές του με πολίτες και παράγοντες σ’ όλη την Περιφέρεια.

Ο νυν αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Περιφερειάρχης, γεννήθηκε το 1984 στη Χαλκίδα. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ALBA Gratuate Business School. Τα βήματά του στην πολιτική σκηνή άρχισαν από πολύ μικρή ηλικία, καθώς μόλις 26 ετών εκλέχτηκε 4ος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων, υπό τον δήμαρχο Θανάση Ζεμπίλη. Διετέλεσε επί δύο έτη Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας Ανάπτυξης της Ακίνητης Περιουσίας του Δήμου, και στη συνέχεια υπηρέτησε αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων.

Η ιστορία τόσο του ίδιου, όσο και του στενού οικογενειακού του κύκλου βεβαιώνουν, θα λέγαμε, μία λαμπρή συνέχεια στο ήδη υπάρχον έργο του. Θείος του είναι ο πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων, Ιωάννης Σπανός, ο οποίος πρόσφερε έργα σημαντικά για τον τόπο, τα οποία τόνωσαν το πολιτιστικό και οικονομικό υπόβαθρο της πόλης.

Για την Εύβοια η διαδοχή του Φάνη Σπανού στη θέση του Κώστα Μπακογιάννη, στην Περιφέρεια Στερεάς, αποτελεί ένα γεγονός τιμητικό και ενθαρρυντικό, καθώς θα αναλάβει ένα πεδίο που έχει χτιστεί με στέρεες βάσεις, το οποίο αναμένεται να συνεχίσει και διευρύνει.

Ο Φάνης Σπανός είναι παρών σε κάθε δύσκολη στιγμή των κατοίκων της Εύβοιας, “εντός της μάχης”, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που προκύπτουν.

Ένας άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον πολίτη με προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης των καθημερινών τους αναγκών, άκρως υποστηρικτικός, δεν μπορεί παρά να “υπόσχεται” πως αξίζει την υποψηφιότητά του και τη μελλοντική του εκλογή. Άλλωστε τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα δείχνουν το όραμα και την προοπτική για μια πορεία που θα οδηγήσει τελικά και την Περιφέρεια Στερεάς σε νέους δρόμους, δίνοντας τη θέση που της αρμόζει, τόσο στην Ελλάδα, όσο στην Ευρώπη και πιο πέρα.

Τα μηνύματα που λαμβάνει στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν μεγάλη απήχηση των συμπολιτών του και την πίστη πως μόνο κερδισμένοι μπορεί να είναι, από αυτήν την εκλογή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024