To CampusBus στη Θήβα

Στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στη Θήβα, βρέθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2018 το Freelance CampusBus, το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και παραδίδει δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας σε άνεργους Έλληνες ή πρόσφυγες. Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων, το Κέντρο Κοινότητας Δ.Θ. και οι εργαζόμενοι του […]

17 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, στη Θήβα, βρέθηκε στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2018 το Freelance CampusBus, το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και παραδίδει δωρεάν σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας σε άνεργους Έλληνες ή πρόσφυγες.

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Θηβαίων, το Κέντρο Κοινότητας Δ.Θ. και οι εργαζόμενοι του προγράμματος ΗELIOS συνεργάστηκαν με τους υπεύθυνους του CampusBus για την ενημέρωση των ανέργων και την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής τους.

Τα μαθήματα διήρκεσαν 2 ημέρες και πραγματοποιήθηκαν εντός του λεωφορείου,που έχει διαμορφωθεί ως τάξη και είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπολογιστές. Οι συμμετέχοντες στο CampusBus έμαθαν να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες, για να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες, να φτιάχνουν ένα δυνατό προφίλ, να κλείνουν projects στις πλατφόρμες και να τα υλοποιούν αποτελεσματικά. Τέλος, μετά τη συμμετοχή τους έλαβαν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024