Ποιοι είναι οι πραγματικοί ένοχοι για τη ΛΑΡΚΟ;

Η ΛΑΡΚΟ απασχολεί ιδιαιτέρως τόσο την κυβέρνηση, όσο και την κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Ο Αναστάσιος Πατσόλης τοποθετείται στο θέμα τονίζοντας πως η ΛΑΡΚΟ διανύει μια δύσκολη καμπή και για αυτόν τον λόγο χρειάζονται προσεκτική χειρισμοί για την διάσωσή της. Υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση είναι σταθερά προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης, ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα […]

18 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Η ΛΑΡΚΟ απασχολεί ιδιαιτέρως τόσο την κυβέρνηση, όσο και την κοινωνία τα τελευταία χρόνια. Ο Αναστάσιος Πατσόλης τοποθετείται στο θέμα τονίζοντας πως η ΛΑΡΚΟ διανύει μια δύσκολη καμπή και για αυτόν τον λόγο χρειάζονται προσεκτική χειρισμοί για την διάσωσή της. Υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση είναι σταθερά προσηλωμένη στην εξεύρεση λύσης, ώστε να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της επιχείρησης και φυσικά των εργαζομένων.

Ωστόσο, δηλώνει πως η ΛΑΡΚΟ χρησιμοποιήθηκε κυνικά και ασύστολα από προηγούμενες κυβερνήσεις, με αποτέλεσμα να ναρκοθετηθεί η βιωσιμότητά της.

Καταληκτικά, επισημαίνει πως δεν πρέπει να καλυφθούν οι ευθύνες των υπαιτίων και υπενθυμίζει, πως δεν είναι δυνατόν να σχεδιαστεί το μέλλον μίας εταιρίας, αν δεν αναλυθούν τα αίτια που την έφεραν στη δεινή αυτή θέση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024