3,3 εκατομμύρια ευρώ εξασφάλισε η ΔΕΥΑΧ

Τη χρηματοδότηση για ένα σημαντικό έργο, από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”, με ποσό 3.290.0000 ευρώ, εξασφάλισε η ΔΕΥΑ Χαλκίδας, μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει. Πρόκειται για το έργο: “Αναβάθμιση των Υποδομών Διαχείρισης Αστικών Λυμάτων Δήμου Χαλκιδέων”. Στην ουσία πρόκειται για δύο έργα, τα οποία είναι τα εξής: Στην εγκατάσταση δίδυμου υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς λυμάτων από τη […]

19 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Τη χρηματοδότηση για ένα σημαντικό έργο, από το πρόγραμμα “Φιλόδημος”, με ποσό 3.290.0000 ευρώ, εξασφάλισε η ΔΕΥΑ Χαλκίδας, μετά από σχετικό αίτημα που είχε υποβάλλει.

Πρόκειται για το έργο: “Αναβάθμιση των Υποδομών Διαχείρισης Αστικών Λυμάτων Δήμου Χαλκιδέων”. Στην ουσία πρόκειται για δύο έργα, τα οποία είναι τα εξής:

  1. Στην εγκατάσταση δίδυμου υποθαλάσσιου αγωγού μεταφοράς λυμάτων από τη συνοικία Κανήθου της Χαλκίδας μέχρι την πλαζ Σουβάλα, συνολικού μήκους 1.170 μέτρων.
  2. Στην προμήθεια του εξοπλισμού και όλες τις αναγκαίες εργασίες για τη διαχείριση της παραγόμενης ιλύος του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, με στόχο την εξασφάλιση περιβαλλοντικά βιώσιμης και βελτιστοποιημένης λειτουργίας αυτής και εν τέλει του συνόλου του Κέντρου Λυμάτων του Δήμου Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024