Έχασε τη ζωή του από τρακτέρ

Το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε τη ζωή του ο 58χρονος Στέφανος Κουζώφ, στο Νόστιμο, ενώ εκτελούσε εργασίες στο κτήμα του με το τρακτέρ του, αυτό για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε. Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στο κτήμα που ο άτυχος άνδρας διατηρούσε με τη γυναίκα του, στο χωριό Νόστιμο Ευρυτανίας. Αποτέλεσμα […]

22 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Το μεσημέρι του Σαββάτου έχασε τη ζωή του ο 58χρονος Στέφανος Κουζώφ, στο Νόστιμο, ενώ εκτελούσε εργασίες στο κτήμα του με το τρακτέρ του, αυτό για άγνωστους λόγους εξετράπη της πορείας του, αναποδογύρισε και τον καταπλάκωσε. Το θανατηφόρο ατύχημα συνέβη στο κτήμα που ο άτυχος άνδρας διατηρούσε με τη γυναίκα του, στο χωριό Νόστιμο Ευρυτανίας. Αποτέλεσμα ήταν ο αγρότης να χάσει σχεδόν ακαριαία τη ζωή του μετά από ισχυρό χτύπημα που δέχτηκε στο σώμα του. Τον βαρύγδουπο ήχο άκουσε η γυναίκα του που εργαζόταν δίπλα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Πριν λίγα χρόνια, οι δυο τους αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στον τόπο και έφτιαξαν μια φάρμα, μια πρότυπη αειφορική μονάδα καλλιέργειας. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του 2014 το ΚΠΕ είχε οργανώσει «ξενάγηση» στο κτήμα «Νόστιμον Ήμαρ», όπου ο Στ. Κουζώφ έδωσε στους συμμετέχοντες να κατανοήσουν με απλό τρόπο όσα εφάρμοζε καθημερινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024