Σε ετοιμότητα για τον “Ορέστη”

Έκτακτα μέτρα πρόληψης Πολιτικής Προστασίας, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από τη Δευτέρα  22 έως και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ 7802/19-10-2018 πρόκειται να εκδηλωθούν  ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Η Π.Ε. Φθιώτιδας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων αναγκών και συνέπειες […]

22 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Έκτακτα μέτρα πρόληψης Πολιτικής Προστασίας, λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από τη Δευτέρα  22 έως και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ 7802/19-10-2018 πρόκειται να εκδηλωθούν  ισχυρές βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Η Π.Ε. Φθιώτιδας για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων αναγκών και συνέπειες από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων θέτει σε υψηλή ετοιμότητα το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτει και καλεί τους αγρότες , κτηνοτρόφους , μελισσοκόμους , αλιείς , εκδρομείς ,οδηγούς, πολίτες που εκτελούν υπαίθριες εργασίες κλπ. να προβούν στα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες της Γ.Γ.Π.Π.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024