Έσπασαν παρμπρίζ περιπολικού στο Πυρί

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε διερχόμενα οχήματα,  με τελευταίο περιστατικό το απόγευμα της Τετάρτης, με το γνωστό τρόπο δράσης. Πέτρες έπεφταν μέσα από τον καταυλισμό, προκειμένου οι διερχόμενοι οδηγοί να πανικοβληθούν και να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους. Οι Ρομά ξεχύθηκαν στη γέφυρα και καταλήστεψαν τα οχήματα με τη βοήθεια πυροβολισμών με καραμπίνες από τους συνεργούς τους, […]

25 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Συνεχίζονται οι επιθέσεις σε διερχόμενα οχήματα,  με τελευταίο περιστατικό το απόγευμα της Τετάρτης, με το γνωστό τρόπο δράσης. Πέτρες έπεφταν μέσα από τον καταυλισμό, προκειμένου οι διερχόμενοι οδηγοί να πανικοβληθούν και να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητά τους.

Οι Ρομά ξεχύθηκαν στη γέφυρα και καταλήστεψαν τα οχήματα με τη βοήθεια πυροβολισμών με καραμπίνες από τους συνεργούς τους, που βρίσκονταν στο εσωτερικό του οικισμού.

Το νέο περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Βοιωτίας καθώς μία από τις πέτρες έσπασε το παρμπρίζ περιπολικού που ελέγχει το σημείο.

Οι αστυνομικοί σε ανακοίνωσή τους δηλώνουν:

“Η Ε. Α. Υ. Βοιωτίας έχει προ ετών ζητήσει επιτακτικά την επέμβαση των αρμοδίων πολιτειακών αλλά και υπηρεσιακών (σε ανώτερο- ανώτατο επίπεδο) παραγόντων ώστε να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα με την εγκληματικότητα στο Πυρί Θηβών και την παραβατικότητα συγκεκριμένης πληθυσμιακής ομάδας, από την οποία απειλούνται ζωές και περιουσίες τόσο πολιτών όσο και συναδέλφων.

Πριν λίγη ώρα, διερχόμενοι οδηγοί από τη γέφυρα στο Πυρί Θηβών υπέστησαν καταστροφές στα αυτοκίνητα τους αλλά και ληστεύθηκαν από ρομά , ενώ συνεργοί τους πυροβολούσαν με κυνηγετικές καραμπίνες.

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ τελείωσαν.

Αυτοί που για μικροπολιτικούς λόγους σφύριζαν τόσο καιρό αδιάφορα θα κληθούν άμεσα για εξηγήσεις.

Η συνέχεια στην εισαγγελία.

Με τις ζωές των συναδέλφων και των πολιτών δεν θα παίζετε”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024