Δεν υπήρξαν προβλήματα από τον σεισμό, διαβεβαιώνει ο Νίκος Σταυρογιάννης

Επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπου και ενημερώθηκε για το φαινόμενο που εκδηλώθηκε στις 15.03 στην περιοχή και πήρε την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε σε πρώτο χρόνο, αναφορά για τραυματισμό ή βλάβη σε κτιριακές υποδομές. «Η […]

26 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επισκέφθηκε το κέντρο επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή μετά τον σεισμό στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, όπου και ενημερώθηκε για το φαινόμενο που εκδηλώθηκε στις 15.03 στην περιοχή και πήρε την διαβεβαίωση ότι δεν υπήρξε σε πρώτο χρόνο, αναφορά για τραυματισμό ή βλάβη σε κτιριακές υποδομές.

«Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λαμιέων είναι σε ετοιμότητα και σε διαρκή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την εξέλιξη του φαινομένου.

Οι δημότες πρέπει να είναι ψύχραιμοι και ν’ ακολουθούν τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας», τόνισε ο κ. Σταυρογιάννης, μιλώντας σε τοπικό σταθμό και διαβεβαίωσε «πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε καν στα Δημοτικά Διαμερίσματα, όπως η Δίβρη και το Παλαιοχώρι, που βρέθηκαν δίπλα στο επίκεντρο της δόνησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024