Λευκή νύχτα με Ελένη Φουρέιρα το Σάββατο

0

Tο 5ο κατά σειρά event, που διοργανώθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο, προσφορά από καρδιάς στους καταναλωτές, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Λιβαδειά.

Με τα καταστήματα ανοιχτά από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα, οι απίστευτες προσφορές θα δώσουν τη δυνατότητα στους χιλιάδες επισκέπτες να κάνουν οικονομικές και ποιοτικές αγορές  και ταυτόχρονα μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, αγαπημένοι παιδικοί ήρωες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, παραστάσεις καραγκιόζη, face painting, δημιουργικές κατασκευές δωρεάν έρχονται από τις 19.00 να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς φίλους των εμπόρων της Λιβαδειάς.

Εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά, στο κέντρο της Λιβαδειάς και καταστήματα έτοιμα να γιορτάσουν με το αγοραστικό κοινό που στα χρόνια της κρίσης στήριξε την τοπική αγορά.

Η Ελένη Φουρέιρα θα απογειώσει το κέφι στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς όπου και θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας.

Συνδιοργανωτές της 5ης Λευκής Νύχτας η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και ο Δήμος Λεβαδέων. Μεγάλος χορηγός το επιμελητήριο Βοιωτίας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση