Για εμπλοκή κι άλλου προσώπου στο “μαϊμού” γάμο μίλησε ο Γ. Μπαντούνας

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Δήμο Χαλκιδέων μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 πραγματοποιήθηκε γάμος “μαϊμού”. Η σύζυγος έμαθε πως δεν ήταν τελικά παντρεμένη, όταν πήγε να ζητήσει από το Δήμο Χαλκιδέων μία ληξιαρχική πράξη γάμου. Τουλάχιστον βέβαια δεν χρειάστηκε να μπει στις διαδικασίες για το.. διαζύγιο. Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Γ. Μπαντούνα […]

29 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Δήμο Χαλκιδέων μετά την αποκάλυψη ότι το 2014 πραγματοποιήθηκε γάμος “μαϊμού”.

Η σύζυγος έμαθε πως δεν ήταν τελικά παντρεμένη, όταν πήγε να ζητήσει από το Δήμο Χαλκιδέων μία ληξιαρχική πράξη γάμου. Τουλάχιστον βέβαια δεν χρειάστηκε να μπει στις διαδικασίες για το.. διαζύγιο.

Γ. Μπαντούνας

Σύμφωνα με δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Γ. Μπαντούνα στο Sterea News,  οι φωτογραφίες του συγκεκριμένου γάμου ήταν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου και όχι στην αίθουσα τελετών, όπως και έπρεπε. Ο γάμος φαίνεται να σκηνοθετήθηκε με πολύ μεγάλη προσοχή από τον “γαμπρό”, καθώς είχε μελετήσει πολύ καλά το γεγονός. Ο τότε αντιδήμαρχος έχει καταθέσει σχετικά με το θέμα, πως δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και μάλιστα στις ανάλογες υπογραφές φαίνεται πως η δική του είναι πλαστογραφημένη.

Σε ερώτηση μας για το εάν θα έπρεπε, τα έγγραφα να είναι πιο αυστηρά, ο κ. Μπαντούνας απάντησε: “Τα έγγραφα είναι ήδη πολύ αυστηρά, τα πράγματα δεν είναι απλά. Ωστόσο τέτοια θέματα εναπόκεινται και στην ηθική των ανθρώπων”. Για να προσθέσει: “Εξετάζεται η υπόθεση και περιμένουμε απαντήσεις. Ωστόσο για να μείνει ανοιχτό το δημαρχείο μία τέτοια μέρα, είναι κάτι που δείχνει εμπλοκή προσώπου”.

Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί. Μετά την ολοκλήρωση της Ε.Δ.Ε. που είναι κατεπείγουσα, η υπόθεση θα σταλεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε σχετικά εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024