Σείστηκε η Λιβαδειά το βράδυ του Σαββάτου

Ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, με τη δήμαρχο Λιβαδέων Γιώτα Πούλου και φορείς της αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν στη Λευκή Νύχτα στη Λιβαδειά, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους στους καταστηματάρχες και στην προσπάθειά τους για την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου. Οι κάτοικοι της Στερεάς και όχι μόνο, έσπευσαν να ψωνίσουν, να διασκεδάσουν και […]

29 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Ο αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός, με τη δήμαρχο Λιβαδέων Γιώτα Πούλου και φορείς της αυτοδιοίκησης παρευρέθηκαν στη Λευκή Νύχτα στη Λιβαδειά, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους στους καταστηματάρχες και στην προσπάθειά τους για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Το αδιαχώρητο επικράτησε το βράδυ του Σαββάτου. Οι κάτοικοι της Στερεάς και όχι μόνο, έσπευσαν να ψωνίσουν, να διασκεδάσουν και φυσικά να δουν από κοντά την Ελένη Φουρέιρα, η οποία “απογείωσε” το κέφι των παρευρισκομένων. 

Μία κίνηση αφιερωμένη στο καταναλωτικό κοινό από τον εμπορικό σύλλογο Λιβαδειάς, κίνηση που ενίσχυσε την τοπική οικονομία στα χρόνια της κρίσης και ανέβασε την διάθεση του αγοραστικού κοινού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024