Τέσσερις οι δράστες της ληστείας

0

Συνελήφθησαν, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης & Ασφάλειας Χαλκίδας, τρεις ανήλικοι ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή – διάρρηξη από εμπορικό κατάστημα της περιοχής.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 26/27 Οκτωβρίου, παραβίασαν παράθυρο επιχείρησης και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή (tablet).

Επιπλέον, από τους αστυνομικούς συνελήφθη και μία 40χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων, καθώς και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, διότι όπως προέκυψε από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, μέρος του χρηματικού ποσού που είχε αφαιρεθεί, της παραδόθηκε από τους κατηγορουμένους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση