Συναντήσεις με δημάρχους Βοιωτίας του Δημήτρη Αναγνωστάκη

Στους έξι Δήμους της  Βοιωτίας  συνέχισε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους Σύρου Λένα, Μελισσάρη Γιάννη και συνεργάτες του. Συγκεκριμένα ο κ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του  συναντήθηκαν με τους: Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια. Δήμαρχο Θήβας κ. Σπύρο Νικολάου και συνεργάτες του. Δήμαρχο […]

31 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στους έξι Δήμους της  Βοιωτίας  συνέχισε τις επισκέψεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους Σύρου Λένα, Μελισσάρη Γιάννη και συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα ο κ. Αναγνωστάκης και οι συνεργάτες του  συναντήθηκαν με τους:

  • Δήμαρχο Τανάγρας κ. Βασίλη Περγάλια.
  • Δήμαρχο Θήβας κ. Σπύρο Νικολάου και συνεργάτες του.
  • Δήμαρχο Αλιάρτου-Θεσπιέων κ. Γιώργο Ντασιώτη και συνεργάτες του.
  • Δήμαρχο Ορχομενού και Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκά Υπερήφανο.
  • Δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας κ. Γιάννη  Γεωργακό και συνεργάτες του.
  • Δήμαρχο Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και συνεργάτες της.

Μετά την ολοκλήρωση του αυτοδιοικητικού οδοιπορικού  ο Δημ. Αναγνωστάκης δήλωσε :

«Επισκέφτηκα σήμερα τους φίλους Δημάρχους στη Βοιωτία, όχι  για να τους χτυπήσω την πλάτη αλλά να τους εξηγήσω από κοντά και προσωπικά στον καθένα, την απόφασή μου να διεκδικήσω την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Σχέδιό μου για το μέλλον.

 Το όφειλα αυτό απέναντι σε ανθρώπους, που κράτησαν ζωντανή την Αυτοδιοίκηση και όρθιες  τις  Τοπικές Κοινωνίες στον καιρό της μακροχρόνιας κρίσης.

Εξήγησα στους Δημάρχους, ότι  το αύριο στη νέα εποχή  θα πρέπει να το σχεδιάσουμε μαζί, ως χρέος οφειλόμενο στη νέα γενιά, καταθέτοντας την πλούσια Αυτοδιοικητική και Διοικητική μας εμπειρία και επενδύοντας στην πολιτική ωριμότητα που απαιτούν οι καιροί.

Τέλος τους ενημέρωσα ότι σχεδιάζουμε και θα υλοποιήσουμε στην Περιφέρειά μας, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που απαντά στα προβλήματα των πολιτών, επουλώνει πληγές και ανοίγει προοπτικές για μια βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη, για μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ