Την «πλήρωσε» ο Αρης Αβάτου

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η ομάδα της Λιβαδειάς νίκησε με 4-0 τον Αρη Αβάτου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. Στανόγεβιτς, Ιωαννίδης, Λιάγκας και Μητρόπουλος οι σκόρερ. Πρώτη νίκη μετά από επτά ήττες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Λεβαδειακό και πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τον Ιταλό τεχνικό Σανίνο. Επιβλητικοί οι Βοιωτοί στο 4-0 με […]

31 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα η ομάδα της Λιβαδειάς νίκησε με 4-0 τον Αρη Αβάτου για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου. Στανόγεβιτς, Ιωαννίδης, Λιάγκας και Μητρόπουλος οι σκόρερ.

Πρώτη νίκη μετά από επτά ήττες σε όλες τις διοργανώσεις για τον Λεβαδειακό και πρώτο θετικό αποτέλεσμα για τον Ιταλό τεχνικό Σανίνο. Επιβλητικοί οι Βοιωτοί στο 4-0 με τον Άρη Αβάτου στο Κύπελλο όπου θα μπορούσαν να είχαν βάλει και άλλα γκολ. Στο ματς οι τελικές ήταν 14 για τους γηπεδούχους που είχαν και δοκάρι και μόλις 3 για τον Άρη Αβάτου.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Με 4-2-3-1 άρχισε το ματς ο Λεβαδειακός & με τους: Μπάγιτς, Χατζηλάμπρο, Κρνέτα, Φαβάρο, Παντελιάδη, Όμο, Καθάριο, Σαβατόνγκο, Στανόγεβιτς, Νανγκίς και Ιωαννίδη. Με 4-2-3-1 και ο Άρης Αβάτου με τους: Αμουτζάκη, Μίλερ, Παπαδιώτη, Κουτσούμπα, Μπουντακίδη, Ταχτσίδη, Δόντσο, Σαριγιαννίδη, Κρασώνη, Γκέκα και Σιχλοιμίρη.

ΔΟΚΑΡΙ Ο ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΜΕΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Ο Λεβαδειακός είχε στο παιχνίδι την πρώτη του μεγάλη φάση στο 16′. Ο Στανόγεβιτς έκανε το φάουλ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και μετά ο Σαβαντογκό πήρε το… ριμπάουντ με το σουτ του να φεύγει λίγο άουτ. Στο 18′ οι Βοιωτοί είχαν και άλλη χαμένη φάση με σουτ του Νανγκίς άουτ μετά από γύρισμα του Καθάριου με τακουνάκι. Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι σκόραραν. Ο Νανγκίς από τα δεξιά σέντραρε με τον Στανόγεβιτς να παίρνει εύκολα την κεφαλιά και να σκοράρει για το 1-0 και ενώ ο κίπερ του Άρη Αβάτου βρήκε την μπάλα αλλά είχε λάθος αντίδραση και του έφυγε για να μπει γκολ. Στο 31′ είχε ευκαιρία με σουτ ο Σαβαντογκό.

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ

Λίγο μετά την έναρξη του β’ μέρους υπήρξε μία μικρή διακοπή. Από τον βοηθό έφυγε το σύστημα ενδοεπικοινωνίας και γι’ αυτό δεν παίχθηκε για λίγο το ματς!

ΓΚΟΛ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ 3-0 Ο ΛΙΑΓΚΑΣ

Στο 77′ μετά από πάσα του Μητρόπουλου, ο πιτσιρικάς φορ Ιωαννίδης, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο τρόπο σκόραρε για το 2-0. Στο 83′ ο Μητρόπουλος έβγαλε δεύτερη ασίστ για το κεφάλι του Λιάγκα ο οποίος έκανε το 3-0.

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟ 4-0

Στο 87′ ο Χατζηλάμπρος έκανε την σέντρα με τον Μητρόπουλο να παίρνει την κεφαλιά και τον τερματοφύλακα του Άρη Αβάτου να μπαίνει με την μπάλα στα δίχτυα. Αρχικά υπήρχε μία μικρή διχογνωμία όμως ορθώς το γκολ μέτρησε καθώς δεδομένα είχε περάσει την γραμμή. Έτσι έγινε το 4-0.

Λεβαδειακός: Μπάγιτς, Παντελιάδης (82′ Λιάγκας), Φαβάρο, Κρνέτα, Χατζηλάμπρος, Καθάριος, Όμο, Νανγκίς (66’ Μαρκόβσκι), Στανόγεβιτς (66’ Μητρόπουλος), Σαβαντογκό & Ιωαννίδης.

Άρης Αβάτου: Αμουτζάκης, Μίλερ, Μπουντακίδης, Παπαδιώτης, Κουτσούμπας, Ταχτσίδης, Σαριγιαννίδης, Δόντσος (72’ Ζωσιμίδης), Σιχλοιμίρης, Γκέκας & Κρασώνης (46’ Αριόγλου).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024