Αγγέλου: «Δεν ντρέπομαι για την εμφάνιση, είναι η αρχή της χρονιάς»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου απέδωσε την κακή εμφάνιση του Άρη στην Πάτρα στο ψυχοσωματικό άδειασμα των παικτών του από τους διαδοχικούς αγώνες. Ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα. «Δεν τίθεται θέμα στο ποιος ήταν καλύτερος καθώς ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Εμείς δεν […]

3 Οκτωβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ο Βαγγέλης Αγγέλου απέδωσε την κακή εμφάνιση του Άρη στην Πάτρα στο ψυχοσωματικό άδειασμα των παικτών του από τους διαδοχικούς αγώνες.

Ο προπονητής του Άρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα. «Δεν τίθεται θέμα στο ποιος ήταν καλύτερος καθώς ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση. Εμείς δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι, ήμασταν μια ομάδα άδεια ψυχοσωματικά από τα διαδοχικά ταξίδια και την προσπάθεια που κάναμε στην Ευρώπη. Δεν είχαμε αντίδραση και ήμασταν δύο χρόνους πίσω. Αυτή την ανάλυση μπορώ να κάνω τώρα, σίγουρα όμως υπάρχουν κι άλλες αιτίες», είπε.

Συμπληρώνοντας, αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης, Δημήτρη Γουλιέλμο. «Είναι η αρχή της χρονιάς. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, μου είπε ότι ντρέπεται για την εμφάνιση της ομάδας. Οι χρηματοδότες πολλές φορές έχουν ακραία συναισθήματα. Προσωπικά δεν μπορώ να πω ότι ντρέπομαι, είμαστε εδώ για να βελτιωθούμε και να προχωρήσουμε, σε μια σεζόν η οποία ξέρετε ότι θα είναι πολύ δύσκολη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024