Ανήλικοι με ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Στη σύλληψη τριών  αλλοδαπών, ηλικίας 17, 16 και 22 ετών, προέβησαν χθες το μεσημέρι στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του «Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα», και για παράνομο εμπόριο. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν να κατέχουν αντικείμενα προς πώληση χωρίς άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου, στην περιοχή της Χαλκίδας, ο 17χρονος και ο 16χρονος. Στη συνέχεια […]

18 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Στη σύλληψη τριών  αλλοδαπών, ηλικίας 17, 16 και 22 ετών, προέβησαν χθες το μεσημέρι στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, για παράβαση του «Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα», και για παράνομο εμπόριο.
Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν να κατέχουν αντικείμενα προς πώληση χωρίς άδεια άσκησης υπαίθριου εμπορίου, στην περιοχή της Χαλκίδας, ο 17χρονος και ο 16χρονος.
Στη συνέχεια σε έλεγχο που έγινε στην αυλή του σπιτιού που μένουν, εντοπίστηκε ο 22χρονος ο οποίος παρέδωσε τέσσερις (4) νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν τετρακόσια ογδόντα (480) πακέτα τσιγάρων και εκατόν δύο (102) πακέτα καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ένσημη ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από τη Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα εν λόγω καπνικά προϊόντα και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας, για προσδιορισμό και καταλογισμό τον φόρων και δασμών, ενώ παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024