Αποδόθηκε ο φόρος τιμής στους πεσόντες στο Δομοκό

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και με σεβασμό στην ένδοξη ιστορία της Ελλάδας κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ιστορική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940  στο Δήμο Δομοκού. Μετά το πέρας της Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Δομοκού, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων παρουσία του Δημάρχου Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα, του […]

29 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και με σεβασμό στην ένδοξη ιστορία της Ελλάδας κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την ιστορική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940  στο Δήμο Δομοκού.
Μετά το πέρας της Επίσημης Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Δομοκού, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων παρουσία του Δημάρχου Δομοκού, Δημήτρη Τζιαχρήστα, του εκπροσώπου της Περιφέρειας θ. Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Καινοτομίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων κ. Κυρίτση Δημήτριο, Δημοτικών Συμβούλων, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δομοκού, του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Δημόπουλο Θεόδωρο, εκπροσώπων των Στρατιωτικών και των Σωμάτων Ασφαλείας, συλλόγων και φορέων του Δήμου Δομοκού.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση μαθητών των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αποτίοντας φόρο τιμής σε εκείνους που  έδωσαν τη ζωή τους  για την ελευθερία και την πατρίδα και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Παράλληλα, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες πραγματοποιήθηκαν δοξολογίες, παρελάσεις και εορταστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή σχολείων και μαθητών, με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων και πλήθους πολιτών να δίνουν το παρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024