ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Μέχρι και 29 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λαμίας, από τα στρατεύματα κατοχής. Παρουσία του κου Δημήτρη Κουτσούμπα, η απελευθερωτική εκδήλωση του ΚΚΕ, στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Λαού της φθιωτικής πρωτεύουσας. Αναπάντεχο εύρημα στα άδυτα των Δελφών, με μεγάλο ρήγμα που ξεκινά από εδώ και προχωρά προς Κόρινθο. Από το […]

23 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Μέχρι και 29 Οκτωβρίου, οι εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Λαμίας, από τα στρατεύματα κατοχής.

Παρουσία του κου Δημήτρη Κουτσούμπα, η απελευθερωτική εκδήλωση του ΚΚΕ, στο άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Λαού της φθιωτικής πρωτεύουσας.

Αναπάντεχο εύρημα στα άδυτα των Δελφών, με μεγάλο ρήγμα που ξεκινά από εδώ και προχωρά προς Κόρινθο. Από το οποίο βέβαια διαχέεται μεθυστικό αέριο, το οποίο οδηγούσε την Πυθία σε έκσταση για να δώσει τους χρησμούς της. Το εν λόγω εύρημα επιβεβαιώνει μέσα από το “ Χρονοχώρο” ο γνωστός ερευνητής Στηβ Σότερ.

Εντυπωσιακά αρχαιολογικά ευρήματα, νότια από το χωριά Κλαυσί Καρπενησίου. Ρωμαϊκός οικισμός με λουτρό και ρωμαϊκό νεκροταφείο, του 2ου μ.χ αιώνα. 1,8 εκατομμύρια ευρώ από την περιφέρεια της Στερεάς για τον πρώτο οργανωμένο αρχαιολογικό χώρο, της Ευρυτανίας.

Και τις γυναίκες των ορεινών περιοχών της Βοιωτίας, που είναι έγκυες ή σε τοκετό, εξυπηρετεί η σύμβαση μεταξύ Περιφέρειας και “Χόουπ Τζένεσις”, για παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής φροντίδας.

Αναβολή από το Δημοτικό Συμβούλιο του θέματος “ Πάρκινγκ” στο λιμάνι της Λουτρόπολης Αιδηψού.

Δημήτρης Μήτρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024