Εξαφανίστηκε ο αρχηγός της Interpol

Έρευνα για την εξαφάνιση του αρχηγού της Ιντερπόλ ξεκίνησε η γαλλική αστυνομία. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Μενγκ Χονγκγουέι έχει εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα αφότου ταξίδεψε στην πατρίδα του, την Κίνα. Ο Μενγκ Χονγκγουέι πρώην υπουργός κινεζικής κυβέρνησης, αναφέρθηκε ότι αγνοείται μετά από να ταξιδέψει στην πατρίδα του την περασμένη εβδομάδα.  Ο 64χρονος ζει […]

5 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Έρευνα για την εξαφάνιση του αρχηγού της Ιντερπόλ ξεκίνησε η γαλλική αστυνομία. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο Μενγκ Χονγκγουέι έχει εξαφανιστεί εδώ και μια εβδομάδα αφότου ταξίδεψε στην πατρίδα του, την Κίνα.

Ο Μενγκ Χονγκγουέι πρώην υπουργός κινεζικής κυβέρνησης, αναφέρθηκε ότι αγνοείται μετά από να ταξιδέψει στην πατρίδα του την περασμένη εβδομάδα.  Ο 64χρονος ζει στη Λυών με τη σύζυγό του και τα παιδιά του, που δεν το έχουν ακούσει  νέα του από τότε που έφυγε για την Κίνα στις 29 Σεπτεμβρίου.

Οι γαλλικές αστυνομικές πηγές δήλωσαν στο Reuters και στον ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ότι η οικογένεια του Meng δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του ή να εντοπίσει τον τόπο διαμονής του.

Ο κ. Meng εξελέγη πρόεδρος της Ιντερπόλ τον Νοέμβριο του 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2024
17 Απριλίου 2024