Η Περιφέρεια μιλάει κινέζικα

Κινεζική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της ελληνοκινεζικής ένωσης Lan Xiao Cheng καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της περιφέρειες fujian της Κίνας βρέθηκαν σήμερα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου. Η συνάντηση πέραν της εθιμοτυπικής μορφής της, αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση περαιτέρω σύσφιγξης των εμπορικών σχέσεων των δύο Περιφερειών. Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Θέμης […]

12 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Κινεζική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον πρόεδρο της ελληνοκινεζικής ένωσης Lan Xiao Cheng καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων της περιφέρειες fujian της Κίνας βρέθηκαν σήμερα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιου Καραΐσκου.

Η συνάντηση πέραν της εθιμοτυπικής μορφής της, αποτέλεσε αφορμή για συζήτηση περαιτέρω σύσφιγξης των εμπορικών σχέσεων των δύο Περιφερειών.

Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Θέμης Χειμάρας τόνισε ότι “αυτές οι επαφές βοηθούν σημαντικά στο να προωθήσουμε προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας στην τεράστια αγορά της Κίνας και ειδικότερα στην μεσοαστική κοινωνία αυτής της χώρας που μπορεί να καταναλώσει δικά μας προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προσελκύσουμε Κινέζους τουρίστες να επιλέξουν ως προορισμούς τους τουριστικές περιοχές της Στερεάς”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024